Treninzi i obuka

AIKIDO
 

Aikido treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 20 do 21 čas. Upis je na svakom treningu. Uzrast polaznika može biti od 5. godina pa naviše. Polaznici vežbaju sa ostalim starijim vežbačima da bi učili i od svojih kolega, što poboljšava komunikaciju ali i usvajanje tehnika. Program obuke se satoji iz osnovnih, srednjih i naprednih tehnika aikidoa i podeqen je na padove i kolutve, stavove, kretanja i tehnika odbrane od jednog ili više napadača. Godišnji plan predviđa dva termina za polaganja za sticanje zvanja u aikidou i nekoliko seminara. Sva zvanja koja se dobiju u klubu su priznata od strane Hobo dojo Tokyo. Od 2015. Krstić sensei drži ispite i za 1. DAN. Vidimo se na treningu. Program možete preuzeti ovde.

JU JUTSU
 

Ju Jutsu je veština samoodbrane ali i naprednog borenja. Kod nas se ovaj sistem borenja najviše praktikovao u službama bezbednosti. Mladen Krstić je dugogodišnji instruktor ove veštine sa velikim iskustvom u obuci pripadnika Službe za obezbedjenje Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, ali velikog broja vežbača u našem klubu. Nosioc je majstorskog zvanja i viši instruktor SFO-a. Obuka se organizuje u grupama od desetak vežbača, što omogućava lako učenje i uvežbavanje tehnika. Program se sastoji od tehnike padova, kretanja, udaraca, blokova, poluga bacanja, kao i sparinga i borbe u parteru. Zaiteresovani nas mogu kontaktirati oko više informacija. Program možete preuzeti ovde.

INVIDUALNI TRENINZI I PERSONALNI TRENER
 

Posebnu vrstu obuke i trenažnog procesa predstavljaju invidualni treninzi. Ovaj vid rada omogućava pripremu za polaganje za majstorska zvanja, pripremu za polaganje ispita borenja ili specijalne fizičke obuke (Fakultet sporta, službenik obezbeđenja, policijski službenik svih vidova policije), pripremu za takmičenja, rad na unapređenju tehnika i kompletne pripremljenosti vežbača. Po dogovoru se organizuju invidualni treninzi aikidoa, ju jutsu borenja ili kondicisko - taktičke pripreme. Ova vrsta rada zahteva potpunu posvećenost i ozbiljnost, pa se posebno organizuje i tarifira.

Personalni trener stoji na raspolaganju za borenje, ju jutsu i aikido. 

Za sve informacije u vezi ove vrste obuke kontaktirajte nas telefonom ili putem email-a.

 

AIKIDO ZA DECU
 

U planu je pokretanje posebe grupe za decu predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. Ako se zainteresovani, slobodno nas kontaktirajte...

 

Mobilni 063 77 14 060 Email: akcunami@gmail.com

© 2017 Aikido klub Cunami. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • YouTube Black Round
  • Twitter Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now